Unprivate Stories!

Bonjour!

Welcome to my blog, beautiful strangers. Drop nice words here. Follow me okeyh? :D. 
Meow .. Moow.. Meew .. Moeww .. Meow!




Tagboard




My Facebook




My Twitter



my insta




recent post


Visit Them

 Wani



Follow Here


manusia oh manusia




                                 urgent!...aq tak tahu kenapa aq terpaksa online gak...
mungkin pasal tak puas hati aq ni kot...
o yeah!!...you should know humans..
every times...every day..
every hour...every second...
i feel disastified on yu humans..


lagipun...aq kadang tak kira r di mana sahaja aq berada...
mesti kadang hati aq ni terasa...
tak kira lah family aq ke...
kawan-kawan aq ke...banyak lah aq makan aam garam dalam hidup ini...
lebih-lebih lagi...bila kita online di tempat sosial seperti  Facebook atau twitter..
Kadang-kadang ada yang aq terasa jugak dek kerana..
kata2 kest diorang dekat fecebook tau twitter..

Sekarang ni ko tahu tak..
dunia online sosial sekarng ni tak betul dah...
yang dulunya dicipta..
berkongsi kegembiraan...
tambah ramai kawan baru.....
sekarang nie dah bertukar..
berkongsi kemarahan...
dan juga...menambah ramai musuh...


macam yang korang tahu...
dunia sekarang dah akhir zaman da...
yup...
mati...semakim mendekati kita...
tapi kita masih lagi dengan dosa yang bertambah dan juga...
pintu taubat yang terbuka sekarang masih manusia tak nak  lakukan ...





Sesungguhnya manusia penuh dengan kerugian..
peluang yang terbuka luas untuk masuk ke syurga ..
masih lagi diorang kumpul dosa..
untuk jalan ke neraka..




Older Post | Newer Post